Doen bij Dengh

Tijdloos genieten? Dengh biedt je de kans. Lekker eten en drinken op een bijzondere locatie zonder klokken. Bij Dengh kunt je ontsnappen aan de drukte van alledag, bijkomen, opladen, en genieten met

vrienden, familie, geliefde, collega’s etc.

 

 

 

De Boerderij

De oude boerderij van Den Engh in een geheel nieuw tintje. Met de zichtbaarheid van de historie kun je genieten van diverse lunches of een a la carte diner maar natuurlijk ook verrukkelijke pannenkoeken. Het restaurant biedt ruimte aan 130 personen en is exclusief af te huren, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Het Voorhuis

Het Voorhuis kenmerkt zich door zijn inspirerende uitstraling met een tekening van het oude kasteel Den Engh op de muur. De warmte van de openhaard is voelbaar in de gehele ruimte. Het Voorhuis is een perfecte locatie voor kleinere gezelschappen voor diner of lunch.

 

De Boerderijzaal

Via een zwevende brug boven de bar van ons restaurant bereik je een prachtige geluidsdichte zaal. De balken dakconstructie is hier zichtbaar en staat in mooi contrast met de strakke bar. De zaal is van alle gemakken voorzien zoals climax control en LCD-scherm. Verder is er privé sanitair, een eigen garderobe en een aparte zithoek. Een ideale ruimte voor vergaderingen, privé diners, een heisessie, yoga workshops etc.

 

Het Koetshuis

Het Koetshuis van Dengh is een aparte ruimte van 115m2. De zaal kenmerkt zich door de authentieke bar in het midden met een glazen plafond zodat je kunt kijken naar de nok van het dak. Door de deuren af te sluiten is de zaal geschikt voor zowel kleinere, maar ook grotere feesten en partijen of zakelijke presentaties tot 120 personen.

 

Het plein

Rondom de oude boerderij hebben wij een prachtig plein. Op ons plein hebben wij een prachtig terras, waar je heerlijk tijdloos kan vertoeven. Zo kun je genieten van de zon en een lekker drankje doen op de loungebanken of diegene die een lekker hapje willen eten kunnen natuurlijk gewoon aanschuiven aan de terrastafels.

 

Het Kasteeleiland

Waar ooit Kasteel Den Engh stond, staat Dengh je nu toe uit te pakken op een  unieke buitenlocatie; het Kasteeleiland. Ga de houten brug over van de oude slotgracht en je betreedt een andere dimensie. Rustiek, romantiek, landelijk, en stoer komen hier perfect samen.