Loading...
Feesten 2019-11-14T14:41:39+00:00

KEN GEEN TIJD MET JE FEEST

Vier je momenten!

Zijn de momenten groots, vier ze dan ook groots. Wil je een feest dat je vrienden en familie nog heel lang heugt, vier het bij Dengh! We hebben de ruimte(s), de mensen, de sfeer, het lekkerste eten en drinken en alles wat je nog meer voor het beste feest van stal zou willen halen.

HET KOETSHUIS

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van de boerderij. Hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie. Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd tot feestzaal. 

Borrel

Borrelen bij Dengh. Groots of toch net wat gemoedelijker. Bij ons is het allemaal mogelijk! Voor de wat grote borrels hebben wij voor jullie het authentieke Koetshuis beschikbaar. Het Koetshuis is flexibel in te delen en geschikt voor groepen van 35 tot 125 personen. Ook is er de mogelijkheid om voor jullie borrel het oude woongedeelte van de Boerderij te reserveren: het Voorhuis. De warmte van de gashaard is voelbaar in de gehele ruimte. Het voorhuis is niet helemaal afgesloten van het geroezemoes van het restaurant en biedt hierdoor een gezellige plek voor gezelschappen tot 50 personen. Voor de wat kleinere borrels is er de mogelijkheid om de gezelligste hoek van het restaurant, de borrelhoek, te reserveren.

Verjaardag

Ook voor een onvergetelijke verjaardag bent u aan het juiste adres bij Dengh. Alles wat zorgt voor een sfeervol feestje kunnen wij tot in de puntjes verzorgen, van de muziek tot de drank, van de bites tot de entourage. 

HET KASTEELEILAND

Als je ergens de tijd kunt stil laten staan, dan is het toch wel op het Kasteeleiland van Dengh. Ga het bruggetje van de oude slotgracht over en je belandt niet alleen in een groene oase, betreedt een andere dimensie. Alsof je zo het jaar 1259 binnenwandelt. En net zo relaxed weer terugveert naar de geneugten van nu. Hoe tijdloos wil je het hebben?

Bourgondisch buiten feesten

Waar ooit Kasteel Den Engh stond, staat Dengh je nu toe uit te pakken met een uniek bourgondisch buitenfeest: dit is outdoor dining op z’n best en op z’n lekkerst! Aan lange tafels, rond een grote barbeque, op picknickkleden, net wat je wilt. En een beetje wat het weer toelaat…

Van bruiloft tot kinderfeestje

Het eiland van Dengh leent zich voor elk denkbaar feest: van trouwfeest tot kinderfeestje tot bedrijfsfeest. Ben je speciaal in deze plek geïnteresseerd, laten we even tijd vrij maken voor een afspraak.

DRANKEN

DRANKARRANGEMENT NATIONAAL

BIER
ALCOHOLVRIJ BIER
HUISWIJN (WIT, ROOD OF ROSÉ)
FRISDRANKEN
MINERAALWATER
BINNENLANDS GEDISTELLEERD (JENEVER, KRUIDENBITTER, VIEUX ETC.)
PORT, SHERRY & VERMOUTH
KOFFIE & THEE

DRANKARRANGEMENT INTERNATIONAAL

ALCOHOLVRIJ BIER
HUISWIJN (WIT, ROOD OF ROSÉ)
FRISDRANKEN
MINERAALWATER
BINNENLANDS GEDISTELLEERD (JENEVER, KRUIDENBITTER, VIEUX ETC.)
PORT, SHERRY & VERMOUTH
KOFFIE & THEE
WODKA, GIN & RUM
JOHNNY WALKER RED LABEL, JAMES & BOURBON
BUITENLANDSE LIKEUREN
PATIS RICARD & CAMPARI

 BITES

DENGH TAFELPLANKJES

BOERENPLANK MET VOCKING WORST,OUDE KAAS & MOSTERD
PLANKJE BROOD MET SMEERSELS
DENGH’S ANTIPASTI MET KALSPASTRAMI, HOLLANDSE KAZEN, OLIJVEN, GEROOKTE AMANDELEN, APPELSTROOP, BOORD & OLIJVEN
TAFELGARNITUUR MET OLIJVEN, KAASSTENGELS EN NOOTJES

DENGH POPULAIR

KAASTENGELS MET CHILIDIP
BITTERBALLEN MET GROVE MOSTERD
GARNALEN IN KROKANT FILODEEG
PLEINTJE DENGH MET BITTERBALLEN, KAASTENGELS, OUDE KAAS EN FUET

DENGH EXTRA

BRIOCHE BRUSCHETTA’S
DECA DENGH AMUSES
OP MAAT GEMAAKTE HAPJES

DENGH DELUXE

BRUSCHETTA’S VIS, VLEES & VEGETARISCH
DECA DENGH AMUSES
DINER HAPJES
BITES OP MAAT

VOOR DE LATE TREK (& EERDER)

PUNTZAK FRITES MET MAYONAISE
MINI BROODJE HAMBURGER
MINI SATÉ MET BROOD & PINDASAUS

ARRANGEMENTEN

Voor een feestelijke maaltijd, een trouwfeest met receptie en diner of een verjaardagsfeest met familie en vrienden met een band of DJ, Dengh maakt overal iets bijzonders van.  Met een uitgebreid assortiment aan buffetten, verschillende mogelijkheden voor een walking dinner en als last but not least een heerlijke Dengh bbq wordt het geheid een feest. Van kleine tot grote feesten, we organiseren en verzorgen het allemaal. Aangezien iedereen anders is en geen feest hetzelfde, bieden we je graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden en wensen te bespreken. Hieronder vast een tipje van de sluier:

Buffetten (vanaf 20 personen)

Lunchbuffet

Een heerlijke lunch met een variatie van hartig- en zoetigheden.

Brunchbuffet

Een heerlijke brunch met een variatie van hartig- en zoetigheden.

Dengh’s Boerderijbuffet

Terwijl jullie lekker aan het borrelen zijn bereiden onze koks in de keuken de heerlijkste hippe Boerderij gerechten welke aansluitend in buffet vorm worden geserveerd. Uiteraard met heerlijke salades, lekkers huisgemaakte sauzen en niet te vergeten; Coq au vin!

Eten met een bijzonder tintje (vanaf 20 personen)

Walking dinner

Wat is er leuker dan verwend te worden met allerlei culinaire hoogtestandjes die samen een compleet diner vormen. Dit terwijl je je in een informele setting begeeft en niet aangewezen bent op een vaste zitgelegenheid? Onze chef-kok heeft 2 culinaire wandelroutes uitgestippeld, waarvan één geheel vegetarisch!

Dengh barbecue

Bij mooi weer is er niets leuker dan gezellig de BBQ aan te steken. Wij beschikken over een Bastard XL BBQ. Terwijl jullie lekker aan het borrelen zijn bereidt één van onze koks de heerlijkste gerechten op de BBQ, welke aansluitend in buffet vorm worden geserveerd. Uiteraard met heerlijke salades, lekkere huisgemaakte sauzen en niet te vergeten; Friet met mayo!

KLAAR OM UW FEEST TE VIEREN?

Kom langs om te bespreken hoe u wilt feesten en hoe Dengh het kan invullen! Bel (030) 303 92 54 of neem contact met ons op via info@dengh.nl.