Buffet & hapjes op maat

Een zakenlunch en vergadering, een teamdag, bedrijfsborrel of bedrijfsfeest. Dengh organiseert het

allemaal voor u. Aangezien iedereen anders is en geen borrel, vergadering of feest hetzelfde, bieden we u graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden en wensen te bespreken.

 

Dengh tafelplankjes
Wij serveren diverse lekkernijen op tafel om uw gasten te ontvangen of tijdens uw borrel.
Humusdip met diverse groentestengels
Zoutjes
Chips
Luxe notenmix
Olijven

 

Voor feestavond of borrel
Bij een feest van ongeveer 4½ uur gaan wij uit van 5 hapjes per persoon.

 

Dengh populair
Nootjes en zoutjes op tafel, ambachtelijke bitterballen, bittergarnituur van Heeren van Loosdrecht en kaasstengels.

 

Dengh extra
Nootjes, olijven en zoutjes op tafel. bruschetta’s vis/vlees/vegetarisch. Ambachtelijke bitterballen, bittergarnituur van Heeren van Loosdrecht en kaasstengels.

 

Dengh deluxe
Nootjes, olijven en gebrande amandelen op tafel. bruschetta’s vis/vlees/vegetarisch. Ambachtelijke bitterballen, bittergarnituur van Heeren van Loosdrecht en kaasstengels met mini saté met brood en pindasaus.

 

Voor de late trek (en eerder)
Puntzak frites met mayonaise
Mini broodje hamburger
Puntzak ambachtelijke rookworst met mosterd
Mini saté met brood en pindasaus
Saucijzenbroodje

 

Feestelijk dineren

Voor een feestelijke maaltijd bent u bij Dengh op het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment aan

buffetten, verschillende mogelijkheden voor een walking dinner en als last but not least een heerlijke Dengh barbeque wordt het geheid een feest!

 

Buffetten (vanaf 20 personen)

Lunchbuffet

Een heerlijke lunch met een variatie van hartig- en zoetigheden. Genieten!

 

Brunchbuffet

Een heerlijke brunch met een variatie van hartig- en zoetigheden. Genieten!

 

Mediterraan buffet

Terwijl u lekker aan het borrelen bent bereiden onze koks in de keuken de heerlijkste Zuid-Europese gerechten welke aansluitend in buffet vorm worden geserveerd. Uiteraard met heerlijke salades, lekkere huisgemaakte sauzen en niet te vergeten; Patatas Bravas!!

 

Dengh’s Boerderijbuffet

Terwijl u lekker aan het borrelen bent bereiden onze koks in de keuken de heerlijkste hippe Boerderij gerechten welke aansluitend in buffet vorm worden geserveerd. Uiteraard met heerlijke salades, lekkere huisgemaakte sauzen en niet te vergeten; Coq au vin!

 

Eten met een bijzonder tintje (vanaf 20 personen)

Walking dinner

Wat is er leuker dan verwend te worden met allerlei culinaire hoogtestandjes die samen een compleet diner vormen. Dit terwijl u zich in een informele setting begeeft en niet aangewezen bent op een vaste zitgelegenheid? Onze chef-kok heeft 2 culinaire wandelroutes uitgestippeld, waarvan één geheel vegetarisch!

 

Dengh barbeque

Bij mooi weer is er niets leuker dan gezellig de BBQ aan te steken. Wij beschikken over een Bastard XL BBQ. Terwijl u lekker aan het borrelen bent bereidt één van onze koks de heerlijkste gerechten op de BBQ, welke aansluitend in buffet vorm worden geserveerd. Uiteraard met heerlijke salades, lekkere huisgemaakte sauzen en niet te vergeten; Friet met mayo!