Loading...
Acties 2018-10-19T13:53:36+00:00

DENGH’S SPECIALE DAGEN

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

In verband met feestdagen, besloten partijen of andere “ongemakken’ hebben we hieronder onze aangepaste openingstijden even op een rijtje gezet:

Wij gaan de keuken van ons restaurant een klein beetje verbouwen. Dit betekend dat we op dinsdag 20 november & woensdag 21 november aangepaste openingstijden hebben.

DINSDAG 20 NOVEMBER
Gesloten voor de lunch. ‘s avonds hebben we een ouderwets stampotten buffet in ons prachtige koetshuis. Er is maar beperkte ruimte dus reserveer snel! Vol = Vol. Reserveren kan het beste via: info@dengh.nl of via 030 -303 92 54. Het is op deze dag niet mogelijk om van het à la carte menu te bestellen!!

WOENSDAG 21 NOVEMBER
Gesloten voor de lunch. Vanaf 17.00 uur staat ons hele team weer voor je klaar en ontvangen we je weer graag voor een heerlijk à la carte diner in onze Boerderij!

DENGH NIEUWS

TERRAS TOP 100!!

Voor het allerbeste terras van Utrecht moet je de binnenstad uit. Het terras van restaurant Dengh, aan de Enghlaan in Leidsche Rijn, staat op nummer 24 van de Terras Top 100. Het is ook meteen het enige Utrechtse terras op de lijst.

Terras Top 100
Bij dit soort lijstjes is het altijd fijn om te weten hoe ze tot stand zijn gekomen. In het geval van de Terras Top 100 van Misset Horeca is het zo dat horecazaken zich zelf kunnen opgeven voor de lijst. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een anoniem bezoek van een lid van de vakjury. De beste 125 terrassen gaan door naar ronde twee en worden bezocht door een mystery visitor. Als deze bezoeken achter de rug zijn, worden de totaalscores gemaakt: mystery visits tellen voor twintig procent, vakjurybezoek telt voor tachtig procent. Et voila: men heeft een Terras Top 100!

Bevindingen
Het terras van Dengh Utrecht ziet er keurig verzorgd uit en is vrij vol als we aankomen. Het publiek is veelzijdig; van groepen volwassenen tot gezinnen en oudere gasten. We worden binnen een halve minuut verwelkomd en kort nadat we zitten, wordt ook direct de drankbestelling opgenomen.
Dat gebeurt hier bij Dengh Utrecht uitermate correct en terwijl we – niet al te lang- wachten op onze drankjes, nemen we de omgeving in ons op. Een mooie locatie met een verzorgd terras. Ernaast wordt een partij opgebouwd, en dat ziet er ook zeer representatief uit. Bij dit terras zien we een voorziening voor kinderen om te spelen: een paar speeltoestellen en een grasveldje. Ook dit ziet er allemaal zeer verzorgd uit. Op het terras staat een buitenbuffet dat intensief gebruikt wordt.
Dan nog even over het eten – de lunch. Erg leuk gedaan qua opmaak. ‘Boven verwachting’, aldus de jury. Het kindermenu wordt uitgeserveerd met een leuk patatzakje, drie verschillende soorten sausjes en bitterballen in een frituurmandje op een donkergrijs rechthoekig bord. Ook de tosti komt keurig op tafel, geserveerd met een frisse salade erbij en op een mooi antraciet rechthoekig bord. Tekenend voor ons gehele bezoek. Top!