Loading...
Over Ons 2019-10-08T08:03:00+00:00

ONZE HISTORIE

VAN DEN ENGH NAAR DENGH.

Waar nu Dengh staat, hadden een millennium of twee geleden de Romeinen hun tenten al opgeslagen. Flink wat later, in de dertiende eeuw, was hier een bijzonder kasteel opgetrokken: Kasteel Den Engh. Vergeleken met hoe de gemiddelde Utrechter het toen moest rooien, was het hier voor de kasteelbewoners goed toeven. Veilig door de omgrachte woontoren en de voorburcht en lekker zelfvoorzienend door de bijbehorende boerderijen.

Vanaf 1536 mocht Den Engh zich ridderhofstad noemen. Geroemd om z’n mooie lanen en watergangen en een prachtig park (een vroege voorloper van Màximapark). Totdat in de 18e eeuw het verval toesloeg. Met als historisch dieptepunt de sloop van het kasteel in 1898. De bakstenen (zo’n 50.000!) werden verkocht en dat was dat! Alleen een boerderij uit de 17e en een koetshuis uit de 18e eeuw resten nog als de laatste stille getuigen van het kasteel.

Inmiddels zijn we eeuwen verder en is het oude ridderhofstaddomein Den Engh nieuw leven in geblazen met een bestemming van alle tijden: de ultieme uitspanning. Waar je uitrust, aansterkt en geniet van het moment. Onder een nieuwe naam die de geest van lang vervlogen tijden helemaal vertaalt naar nu: Dengh.

HET RESTAURANT TEAM

Ons restaurant team bestaat uit enthousiaste, ervaren en onervaren krachten. Daarnaast hebben we mensen in dienst met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Volgens ons verdienen ook deze mensen een kans om in onze maatschappij mee te draaien. Het is een bond gezelschap die allemaal achter de filosofie van Dengh staan…. gastvrijheid!! Iedere nieuwe medewerker wordt uitgebreid ingewerkt en ze doorlopen een uitgebreide horeca training. Dit alles om ervoor te zorgen dat het de gast aan niks ontbreekt!
Maar ook wij zijn mensen en maken fouten. Maar fouten zijn er om van te leren! Helpt u ons daarbij!? Wij waarderen feedback enorm. Het liefst op het moment zelf zodat we er direct iets aan kunnen doen! Lukt dat niet…. neem dan contact met ons op via welkom@dengh.nl Alvast bedankt hiervoor

GASTVRIJHEID  IS ONS HANDELSMERK

VOEL JE ALTIJD WELKOM EN GENIET ZONDER TIJD!

Bij Dengh staan we voor gastvrijheid. Ons medewerkers staan altijd klaar om je een fijne middag, avond of dag te verzorgen. Niks is ze teveel!

HET KEUKENTEAM

MAKEN ELKE DAG WEER DE LEKKERSTE GERECHTEN

Bij Dengh staat ons keukenteam altijd voor u klaar! Onder de bezielende leiding van onze Chef Ramon maken ze iedere dag weer de heerlijkste gerechten. Iedere 3 maanden stellen ze weer een fantastische nieuwe menukaart samen met gerechten die passen bij het seizoen. Voor feesten, private diners en bruiloften denken ze graag mee om een speciaal op maat gemaakt menu samen te stellen.

DENGH IN BEELD

RESTAURANT.