RESERVEREN
Klik op de knop rechts boven om te reserveren

Reserveren

Feest

FeestlOcatie utrecht

VIER JE MoMENTEN!

Zijn de momenten groots, vier ze dan ook groots. Wil je een feest waar je vrienden en familie nog een lange tijd aan terug zullen denken, vier het bij Dengh! We hebben de feestlocatie(s), de mensen, de sfeer, het lekkerste eten en drinken en alles wat je nog meer voor het beste feest van stal zou willen halen.

Koetshuis-gedekte-tafel

HET KoETSHUIS 

Het Koetshuis is een aparte feestlocatie, los van de boerderij. Hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie. Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd tot feestzaal.

VERJAARDAG

Ook voor een onvergetelijke verjaardag ben je bij Dengh aan het juiste adres, Alles wat zorgt voor een sfeervol feestje kunnen we tot in de puntjes verzorgen, van de muziek tot de drank, van de bites tot de entourage.

BORREL

Borrelen bij Dengh. Groots of toch net wat gemoedelijker. Bij ons het allemaal mogelijk! Voor de wat grotere borrels hebben we voor jullie het authentieke Koetshuis beschikbaar. Het Koetshuis is flexibel in te delen en geschikt voor groepen van 35 tot 130 personen

Het Voorhuis

Ook is er de mogelijkheid om voor jullie borrel het oude woongedeelte van de boerderij te reserveren: het Voorhuis. De warmte van de gashaard is voelbaar in de gehele ruimte. Het Voorhuis is niet helemaal afgesloten van het geroezemoes van het restaurant en biedt hierdoor een gezellige plek voor gezelschappen tot 50 personen. Voor de wat kleinere borrels is er de mogelijkheid om de gezelligste hoek van het restaurant, de borrelhoek, te reserveren.

Buiten dat het Voorhuis voor de borrel een perfecte ruimte is, kan je hier ook terecht voor bijvoorbeeld een private dinner, verjaardag en babyshower. 

diner-tafel-voorhuis
Kasteeleiland-borrel

HET KASTEELEILAND

Als je ergens de tijd stil kan laten staan, dan is het toch wel op de feestlocatie: het Kasteeleiland. Ga het bruggetje van de oude slotgracht over en je belandt niet alleen in een groene oase, je betreedt een andere dimensie. Alsof je zo het jaar 1259 binnenwandelt. En net zo relaxed weer terugveert naar de geneugten van nu. Hoe tijdloos wil je het hebben?

BoURGoNDISCH BUITEN FEEST

Waar ooit het Kasteel Den Engh stond, staat Dengh je nu toe uit te pakken met een uniek bourgondisch buitenfeest: dit is outdoor dining op z’n best! Aan lange tafels, rond een grote barbecue, op picknickkleden, net wat je wilt. En een beetje wat het weer toelaat…

VAN BRUILoFT ToT KINDERFEESTJE

Het eiland van Dengh leent zich perfect voor elk denkbaar feest: van trouwfeest tot kinderfeestje tot bedrijfsfeest. Ben je speciaal in deze plek geïnteresseerd, laten we even tijd vrij maken voor een afspraak. 

Meer weten over trouwen bij Dengh? Klik hier!

Klaar om je feest te vieren?

Kom langs om te bespreken hoe je wilt feesten en hoe Dengh het kan invullen!

030 – 303 92 54 of neem contact met ons op via sales@dengh.nl