Vacatures

De tijd naar je hand zetten? Solliciteer!

Je begrijpt waar Dengh voor staat en wat Dengh wilt bieden. Met kennis, liefde en oog voor detail. Als professional bij Dengh kun je rekenen op een bijzonder aantrekkelijke baan. Dat begint al met je werkplek op onze historische locatie. Nog mooier is dat je deel uitmaakt van een enthousiast en ambitieus team dat iets nieuws neerzet in de Nederlandse horeca: het Dengh-gevoel, het genieten zonder besef van tijd. Wil je meer weten over de vacatures, precieze functieomschrijvingen en bijbehorende salarisschalen, check dan even www.horecacao.nl.

Wegens uitbreiding van ons team, zijn wij per direct op zoek naar een assistent floormanager met een grote passie voor horeca, evenementen en gastvrijheid, voor 38 uur. Jij zorgt ervoor dat onze gasten een heerlijke en onbezorgde tijd zullen hebben bij ons. Waarbij je tevens ondersteuning biedt aan onze restaurant manager.

Wie zijn wij

Wij zijn een restaurant en evenementenlocatie in Leidsche Rijn, Utrecht. Naast ons restaurant beschikken we over verschillende zalen die we onder andere verhuren voor bruiloften, feesten, vergaderingen en groepsdiners. Met passie voor het vak en persoonlijke aandacht streven wij naar de hoogst haalbare klanttevredenheid van onze gasten. Met een jong en enthousiast team zorgen wij er elke dag voor dat onze gasten tevreden de deur uitgaan en terugkijken op een heerlijk diner, een inspirerende vergadering of misschien wel de mooiste dag van hun leven. Waarbij je zelf uiteraard ook een leuke werkdag hebt gehad.

Wie ben jij

Als jij jouw passie voor horeca en gastheerschap wilt combineren met je organisatorische kwaliteiten, dan is deze functie je op het lijf geschreven.
Als assistent floormanager, ondersteun je de restaurantmanager met leidinggeven en het aansturen van een jong en dynamisch team. Dit doe je terwijl je zelf lekker meeloopt in de bediening, de drankjes inschenkt achter de bar of de leiding tijdens een bruiloft op je neemt.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:
• Het waarborgen van de uitstekende kwaliteit en service van Dengh
• Overzicht houden op de werkvloer, het terras en onze zalen
• Herkennen en oplossen van problemen
• Zorgdragen voor het opleiden/inwerken van nieuwe medewerkers
• Meedenken en het verbeteren van bedrijfsprocessen
• Zorgdragen voor structuur, netheid en hygiëne
• Afstemmen van de werkzaamheden met andere afdelingen
• Het op een correcte manier afsluiten van de kas
• Je rapporteert aan de restaurant manager

Aan welke eigenschappen moet je voldoen?

We zijn op zoek naar een persoon met de volgende eigenschappen:
• Je bent een echte horecaman of vrouw
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of je bent klaar voor een volgende stap in je carrière
• Je hebt een “hands on” mentaliteit en bent stressbestendig
• Je kunt goed het overzicht bewaren en hebt een vooruitziende blik
• Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider
• Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en een echte teamplayer
• In de avonden en weekenden werken is geen probleem voor je
• Woonachtig in de omgeving van Utrecht

Is de bovenstaande vacature jou op het lijf geschreven?

Wacht dan niet langer en mail je CV en motivatie naar: Lisette@dengh.nl of bel naar 030 – 303 92 54 en vraag naar Lisette.

Dengh is op zoek naar vrolijke, energieke en gastvrije dames en heren voor de bediening.
Je mag komen werken op een van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn.
Werken bij Dengh betekent afwisseling, uitdaging & samen werken met een jong en ambitieus team. En vergeet niet de uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Wat vragen we van jou

1. Je ben een echte horeca held(in) of wil dat graag worden
2. Je bent gastvrij
3. Je bent bereid te leren en nieuwe ervaringen op te doen
4. Ervaring is niet noodzakelijk, daar zorgen wij wel voor!

Klinkt bovenstaande als een (bij)baan voor jou?

Wacht dan niet langer en mail naar: welkom@dengh.nl of bel naar 030 – 303 92 54 en vraag naar Chantal.

Dengh is op zoek naar ambitieuze leerling-koks die de fijne kneepjes van het vak willen leren. Wij bieden een bruisende leerplek in een prettige en gezellige omgeving. Ben of ken jij iemand die het vak graag wil leren? Hou jij van hard werken in een team met professionele en gepassioneerde collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bel, mail of kom gezellig langs!

Dengh is altijd op zoek naar een ervaren en enthousiaste spoelkeuken medewerker die ervoor wil zorgen dat onze keuken er altijd spik en span bij staat. Ben jij niet bang om je handen vies te maken en vind je het niet erg om hard te werken samen met de rest van ons team? Dan ben jij degene die we zoeken. Stuur een mailtje naar: welkom@dengh.nl of bel met 030 – 303 92 54!

Geïnteresseerd in 1 van de functies?

Laat het ons dan weten via onderstaand sollicitatieformulier of stuur een bericht naar: welkom@dengh.nl
Bellen kan natuurlijk ook! 030 – 303 92 54

SOLLICITATIEFORMULIER