RESERVEREN
Klik op de knop rechts boven om te reserveren

Reserveren

Zakelijk

unieke locatie in utrecht voor zakelijke bijeenkomsten 

Welkom! Dengh is van alle markten thuis. Met diverse ruimtes op de plek waar vroeger Kasteel Den Engh stond, is Dengh nu een unieke vergaderlocatie en een bijzondere feestlocatie. We bieden plek aan gezelschappen van 2 tot 200 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeren –  is Dengh een uitstekende locatie om zakelijke activiteiten als vergaderen, presentaties & trainingen, workshops en teambuildingsessies te houden of om een buitengewoon feest te vieren met collega’s. Desgewenst met passende activiteiten, zoals een wijnproeverij, een workshop klimmen, Sky-diven of lekker naar de film bij Pathé Utrecht. 

Voor de leukste en op maat gemaakte activiteiten kan je terecht bij onze partner Puur Events. Ze kijken wat het beste bij jullie als bedrijf past en wat het leukste is om te doen bij ons op locatie. Of te wel een geweldige samenwerking. Vraag ons naar de mogelijkheden of neem een kijkje op hun website. 

boerderijzaal-vergaderruimte-zakelijk

De boerderijzaal

Via een zwevende brug boven de bar van ons restaurant bereik je een prachtige geluidsdichte zaal: de Boerderijzaal. De balken dakconstructie is hier goed zichtbaar en staat in mooi contrast met de strakke bar. De zaal is van alle gemakken voorzien, zoals climat control en lcd-scherm. Verder is er privé sanitair, een eigen garderobe en een aparte zithoek. Een ideale ruimte voor een vergadering, zakelijk diner, heisessie, yoga workshop etc.

Capaciteit

De Boerderijzaal is uitermate geschikt voor groepen tot 40 personen. Dienen er tafels gebruikt te worden, bijvoorbeeld in een blokopstelling, dan is de zaal geschikt voor circa 20 personen. Mocht je een cabaretopstelling in gedachten hebben, dan kunnen we 24 personen kwijt in de ruimte. Kortom, de Boerderijzaal is erg multifunctioneel en zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Het KoETSHUIS

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van de boerderij. Hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie. Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd tot feest- of workshopzaal. De locatie is ideaal voor iedereen die iets te vieren heeft of een inspirerende plek zoekt.

Capaciteit

Het Koetshuis is op vele manieren in te richten. In één van de zalen is een beamer met een groot beeldscherm aanwezig, welke in een theateropstelling plaats biedt aan circa 50 personen. In totaal beschikt de locatie over drie ruimtes. Bij gebruik van alle zalen is het Koetshuis geschikt voor 125 personen.

voorhuis-ingedekt-zakelijk-diner

Het Voorhuis

Het voorhuis is het oude woongedeelte van de boerderij. Op de muur is een oude tekening van het kasteel Den Engh te zien en de warmte van de gashaard is voelbaar in de gehele ruimte. Wie een ruimte voor zijn gezelschap zoekt, maar niet helemaal afgesloten wil zijn van het geroezemoes van het restaurant zal ons voorhuis een perfecte plek vinden.

Capaciteit

Het voorhuis is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 50 personen De ruimte beschikt niet over audiovisuele-middelen, maar indien gewenst kan dit wel geregeld worden. Flipover nodig? Zetten we die kosteloos voor je klaar.

De herenkamer

De Herenkamer is een intieme aparte ruimte en grenst aan ons prachtige Voorhuis. De Herenkamer kunnen we afsluiten van het Voorhuis met twee openslaande deuren. Met uitzicht op het eeuwen oude Kasteeleiland, is dit de ideale plek voor een brainstormsessie, inspiratielunch of zakelijk diner! 

CAPACITEIT

De Herenkamer is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 12 personen De ruimte beschikt niet over audiovisuele-middelen, maar indien gewenst kan dit wel geregeld worden. Flipover nodig? Zetten we die kosteloos voor je klaar.

herenkamer-vergaderopstelling-zakelijk

Klaar om je zakelijk uitje te plannen bij Dengh?

Kom langs om je wensen te bespreken en hoe Dengh daarbij kan helpen!

030 – 303 92 54 of neem contact met ons op via sales@dengh.nl